Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

5+1 Τραγούδια με νόημα!

sorry αλλά εκεί που πατάς είναι τα αισθήματα μου!!

«όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν.
Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει»



Έχετε θυμώσει τόσο πολύ με κάποιον που να μην θέλετε να του ξαναμιλήσετε επειδή πλήγωσε τα αισθήματά σας; Πρόκειται για ένα κλασσικό σενάριο: κάποιος μας λέει κάτι αγενές, μας κατηγορεί άδικα για κάτι που δεν κάναμε ή γενικότερα, μας προκαλεί να αντιδράσουμε ή να αμυνθούμε με κάποιον τρόπο.
Το να αντιπαθούμε όμως, ή ακόμα και να μισούμε κάποιον, μας ωφελεί πραγματικά σε κάτι; Μας κάνει όντως να αισθανόμαστε καλύτερα μακροπρόθεσμα, ή απλά μας δημιουργεί ακόμα περισσότερο άγχος;
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορούμε να αναγνωρίζουμε το τι ακριβώς νιώθουμε - όλο τον θυμό, την αδικία και την αποστροφή - και να σεβόμαστε το πόσο πληγωμένοι είμαστε, καθώς με το να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας, το πιο πιθανό είναι να ξαναβγούν στην επιφάνεια σε μία παρόμοια κατάσταση, εξηγούν οι ειδικοί.
Τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να “ρουφήξουν” όλη μας την ενέργεια - ιδιαίτερα όταν τα κρατάμε μέσα μας - ενώ εξαπλώνονται όλο και περισσότερο, επηρεάζοντας την συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Ο θυμός, η επιθετικότητα και η πικρία, μακροπρόθεσμα “κλέβουν” την ικανότητά μας να αγαπάμε και να νοιαζόμαστε τους άλλους.
Είναι όμως δυνατόν να κατευνάσουμε αυτό τον αρνητισμό και να μπορούμε να συγχωρούμε τα άτομα που μας πλήγωσαν, ακόμα κι αν δεν επιθυμούμε να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας μαζί τους;
Οι ειδικοί λένε πως δεν είναι ακατόρθωτο, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο, ενώ μας προτείνουν μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το καταφέρουμε:
1. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει, εκτός κι αν πονάμε μέσα μας.
2. Κανείς δεν μπορεί να μας πληγώσει εκτός αν τους το επιτρέψουμε οι ίδιοι. Αυτό είναι γενικά δύσκολο να το πιστέψουμε, καθώς κανένας μας στην πραγματικότητα δεν θέλει να πληγώνεται, ωστόσο ισχύει.  Όταν κάποιος μας πληγώνει, του επιτρέπουμε ακούσια να μας “κρατάει” συναισθηματικά. Αντίθετα, όπως προτείνει η πνευματική καθηγήτρια Μπάιρον Κέιτι, αν κάποιος μας φωνάξει, ας τον αφήσουμε να φωνάζει – τον κάνει χαρούμενο!
3. Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας τόσο ώστε να θέλουμε να αισθανόμαστε καλά.
4. Πρέπει να σκεφτούμε με ποιόν τρόπο μπορεί να έχουμε συμβάλει κι εμείς στην όλη κατάσταση. Είναι πολύ εύκολο να ρίξουμε το φταίξιμο στον άλλον, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε καμία δυσκολία δεν ευθύνεται μόνο ο ένας.
5. Πρέπει να παρατείνουμε την καλοσύνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γινόμαστε “χαλί” να μας πατάνε, αλλά να διώχνουμε τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα μας πιο γρήγορα απ’ ότι συνηθίζουμε - όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Τα λάθη των αντρών σε μια σχέση!

Όλοι ξέρουμε ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες.Ξεκινούν τέλεια και τα δύο πρόσωπα της σχέσης είναι πάντα στην καλύτερη συμπεριφορά τους.Μετά όμως από μερικούς μήνες οι “μάσκες πέφτουν” και αρχίζει να διευκρινίζεται ο ο αληθινός χαρακτήρας του άλλου.Αρχίζεις λοιπόν να βλέπεις τις σκιές του πραγματικού προσώπου του.Το αληθινό πρόσωπο που κρύβει ο καθένας μας είναι περισσότερο τα μειονεκτήματα που έχουμε και απλά δε τολμάμε να τα αποκαλύπτουμε στον άλλον με το “καλημέρα”.Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες κάνουν κάποια συγκεκριμένα λάθη που πολλές φορές οδηγούν στο χωρισμό .Τι είναι όμως ακριβώς το λάθος; Οτιδήποτε αντιτίθεται στο “γνωστό” και στην “λογική” μπορείς να πεις ότι είναι λάθος.Το “γνωστό” είναι ότι σε μια σχέση δεν επιτρέπεται η απιστία αλλά ούτε και η βία και η “λογική” είναι ότι αν θες να κάνεις μια άλλη σχέση πρώτα χωρίζεις και μετά την ξεκινάς…Παρακάτω θα βρείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες και που σπάνια θα τους δείτε να τα παραδέχονται:
  1. Δεν είναι αρκετά ρομαντικός!Ενώ στις αρχές σου έλεγε τα πιο τρελά γλυκόλογα και τα μηνύματα άγγιζαν τα 500 ανά βδομάδα, τώρα με το ζόρι θα σου πει ένα ¨είσαι πολύ όμορφη σήμερα”.Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της ρουτίνας της σχέσης και επειδή πιστεύει ότι είναι απλά ανούσιο να στο λέει κάθε μέρα.
  2. Αδιαφορεί για το τι κάνεις!
  3. Προτιμά να βγαίνει με φίλους και όχι με σένα!Πολλές φορές ενώ έχετε να βγείτε εβδομάδες, προτιμά να πάει σε αγώνα με τους φίλους ή γενικά να κάνει οτιδήποτε άλλο μη σημαντικό από το να σε δει.
  4. Σου μιλάει λες και φέρεται είσαι ο κολλητός του!Συχνά σε μια συζήτηση ξεχνιέται και σου πετάει τη φράση “καλά μαλάκας είσαι;” ή “πω ρε φίλε, αυτήν θα την πήδαγα άνετα”.Μετά από αυτό μην απορείτε πως φεύγει ο έρωτας και ξενερώνουμε.
  5. Χαλαρώνει υπερβολικά πολύ όταν είναι μαζί σου!Σε σημείο που θ΄αρχίσει να ρεύεται, να ξύνει τα @….. του και άλλα τέτοια μπροστά σου!
  6. Λέει ψέμματα για τις πρώην κοπέλες  που είχε ή ότι δε μιλάει τώρα με άλλες γυναίκες.
  7. Ακυρώνει ραντεβού που περίμενες τρελά, επειδή και μόνο ξενέρωσε που έχασε η ομάδα του.
  8. Αφήνει εσένα να πληρώσεις!Δεν αντιλέγω, κανονικά πρέπει το ποσό να μοιράζεται στα δυο και να πληρώνουν και οι δυο.Αλλά κάνε μας έστω και μια φορά τη χάρη και δείξε λίγη γενναιοδωρία!
  9. Βαριέται που ζει και πολλές φορές απλά κάθεται και κοιτάει το ταβάνι, το κενό ή οτιδήποτε άλλο που να μην έχει σχέση με σένα την στιγμή που του μιλάς!Αν του παραπονεθείς φυσικά, θα βγει από πάνω φωνάζοντας ότι σε ακούει, σε ακούει.Εμ, εφόσον ακούς κοιτάμε στα μάτια να έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία..λέω μήπως!
  10. Σε έχει δεδομένη!Δηλαδή σε έχει σίγουρη και ξέρει ότι ότι και να σου κάνει, αλλάξει δεν αλλάξει χαρακτήρα εσύ θα μείνεις μαζί του.
  11. Πιστεύει ότι είσαι δική του!Σε κάνει δηλαδή ότι θέλει, σ΄ελέγχει κατά κάποιο τρόπο και περνάει πάντα το δικό του.
  12. Δεν προσέχει την εμφάνιση του και φορά ότι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει!
  13. Δεν μιλάει για τη σχέση σας, δε κάνει κοινά όνειρα!Επίσης δεν ανοίγεται και δε σου μιλάει ούτε για τα θέματα που τον απασχολούν και τον προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επικοινωνία στη σχέση και να κλείνεσαι και εσύ.
  14. Τον πιάνει ο εγωισμός του και δε κάνει πίσω μέχρι να του πεις ότι έχει το απόλυτο δίκιο!Όταν για παράδειγμα τσακώνεστε περιμένει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση και ας έχει και άδικο, και κατά κάποιο τρόπο φέρνει τα πράγματα έτσι ώστε να βγαίνει ότι έχει όντως αυτός δίκιο και εσύ είσαι απλά μια υστερική τύπισσα που γκρινιάζεις χωρίς λόγο.
  15. Όταν θέλει να κάνετε σεξ εσύ το κάνεις (τις περισσότερες φορές) και ας μην έχεις όρεξη.Όταν, όμως, εσύ θες (επιτέλους) αυτός δε θέλει με τίποτα και αν προσπαθήσεις έστω και λίγο θα του σπάσεις τα νεύρα και θα σου πει συμαζέψου κλπ.
  16. Θέλει μόνο εσύ να του κάνεις στοματικό, ενώ αυτός όποτε το αναφέρεις το αποφεύγει και καταλήγετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια.
  17. Σ΄έχει μόνο για το σεξ!Δεν είναι όλοι απαραίτητα οι άντρες που θέλουν μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν και οι “χαμένοι” τύποι που το μόνο που σκέφτονται είναι το πως θα σε ρίξουν στο κρεβλατι.
  18. Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να κερατώνει και να ξενοκοιτάζει, εσύ όμως όχι.Επίσης μπορεί να έχει επαφές κοριτσιών στο κινητό του και είναι απόλυτα φυσιολογικό να κοιτάει μια κοπέλα που θα περάσει τυχαία στο δρόμο, μη τυχόν όμως επιχειρήσεις να το κάνεις εσύ αυτό, θα σε “κρεμάσει”.
  19. Αυτός το παίζει άρχοντας και ο απόλυτος άνδρας, ενώ εσύ είσαι το “δουλάκι” του.Πρέπει δηλαδή να του εκπληρώνεις την κάθε επιθυμία του, αλλιώς θα βρει καλύτερα.
  20. Ζητάει τρίο με κοπέλα και δε θα ησυχάσει αν δε του πεις το ναι!Αν όμως του ζητήσεις σαν αντάλλαμα τρίο με άντρα, θα κάνει ότι δεν ακούει και φυσικά στο τέλος θ΄αρνηθεί.Μ΄άλλα λόγια κοιτάει μόνο την πάρτυ του, θέλει αυτός να περνάει τέλεια και εσύ να τον μοιράζεσαι.
  21. Όταν είσαι καλά είναι μαζί σου, με το παραμικρό όμως πρόβλημα που θα έχεις π.χ. με την οικογένεια σου, αυτός εξαφανίζεται.
  22. Ενώ δε σε θέλουν μένουν μαζί σου και στο τέλος σηκώνονται και φεύγουν ακόμη και με την πιο γελοία αφορμή που θα τους δώσεις.
  23. Ενώ είναι μαζί σου, εξαφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα και όταν επιστρέψει έχει την απαίτηση και το θράσσος να τον κατανοήσεις και να τον περιμένεις κάθε φορά μάλιστα που θα φεύγει.
  24. Ενώ σε έχει βαρεθεί και αφού έχει φυσικά  ολοκληρώσει μαζί σου, δε σου το λέει στα ίσα, αλλά αντιθέτως κάθεται και βρίσκει ανούσιες δικαιολογίες του στυλ “δε το θέλω αλλά πρέπει να χωρίσουμε, γιατί θα μετακομίσω/αυτές τις μέρες θα έχω πολύ δουλειά και τα σχετικά.

Tα λάθη που κάνουν οι γυναίκες σε μια σχέση!

Σε μια σχέση είναι γνωστό ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικά αγαθά  που αν διαλυθούν η σχέση διαλύεται επίσης.Παρολαυτά  υπάρχουν και άλλοι λόγοι φυσικά που οι σχέσεις χαλάνε και είναι από φταίξιμο των γυναικών.Εδώ είναι τα 11 “θαναταηφόρα” λάθη που κάνουν οι γυναίκες:
  1. Παραμελεί τις φίλες τις ακόμη και για τον πιο τυχαίο γκόμενο που θα της την πέσει.Πιστεύει ότι εφόσον έχει γκόμενο δε χρειάζεται τις φιλίες τις ούτε και την οικογένεια της, κανέναν, έχει αυτόν και μπορούν να κάνουν τα πάντα μαζί.Και αν τυχόν αυτός της πει ότι σήμερα δε θα βγούνε, γιατί θα ΄ναι με κάποιον φίλο του, αυτή παρεξηγιέται και λέει ότι γι΄αυτόν έχει παρατήσει και την ίδια τη κολλητή της.Ε, δε της είπε και κάνεις να το κάνει, δική της απόφαση ήταν και μάλιστα λανθασμένη.Δε πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε ότι κάποιος γκόμενος (ο οποιοσδήποτε) θα μπορέσει ν΄αντικαταστήσει και τις φίλες μας.Υπάρχουν πράγματα που κάνεις καλύτερα με τις φίλες σου όπως ψώνια,θέματα που σε απασχολούν γι΄αυτόν και τα σχετικά.Και στην τελική αν ποτέ χωρίσετε τι θα κάνεις;Αυτός θα έχει τους φίλους του και θα ΄ναι μια χαρά και εσύ θα ΄χεις μείνει στην ουσία μόνη σου.Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να συνδιάζεις τις φίλες σου και το αγόρι σου και να μην παραμελείς κανέναν.
  2. Γρινιάζει και τσαντίζεται συνεχώς χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.Απλά της αρέσει να παραπονιέται και να της λέει πόσο δίκιο έχει που το κάνει.Αν για παράδειγμα της πει το αγόρι της την ατάκα είσαι «Είσαι πολύ όμορφη σήμερα» εκείνη θα πει «Γιατί χθες δεν ήμουν;» Ε, ναι ξέρω είναι να απορεί κανείς…
  3. Ζηλεύει υπερβολικά πολύ και υπεραναλύει τα πράγματα.Αν είναι μαζί με το αγόρι της και κάποια κοπέλα τον πλησιάσει λέγοντας ένα απλό γεια τι κάνεις; εκείνη θ΄αρχίσει την ανάκριση..ποια ήταν,από που τι ξέρεις, μου φάνηκε “ύποπτος” ο τρόπος που της είπες γεια, μήπως μου κρύβεις κάτι;Θα ΄ταν πολύ καλύτερα αν αυτές οι ζήλειες “έφευγαν” από τη σχέση, γιατί προκαλούν νεύρα και τσακωμούς που οδεύουν σε χωρισμό.Επίσης αν την πάρει δυο φορές σε μια μέρα θα κάθεται και θ΄αναλύει με τις ώρες γιατί να έκανε κάτι τέτοιο και να μην την πήρε τρεις φορές, όπως την προηγούμενη μέρα.
  4. Γίνεται χαλί να την πατήσει και του εκπληρώνει κάθε του χάρη.Ανησυχεί πολύ μήπως δεν του είναι αρκετή με αποτέλεσμα να κάνει το οτιδήποτε γι΄αυτόν και να τον βάζει πιο πάνω απ΄όλους, ακόμη και από τον ίδιο της τον εαυτό.Πρώτα πάνε δηλαδή οι δικές του ανάγκες και μετά οι δικές της.Αν θέλει αυτός να βγούνε Παρασκευή αντί για Σάββατο εκείνη θα δεχτεί χωρίς καμιά αντίρρηση, παρόλο που θα έχει κανονισμένο κάτι άλλο για εκείνη τη μέρα.Με αυτήν όμως την συμπεριφορά ξεχνά ότι γίνεται δεδομένη και ο άλλος θα ξέρει ότι εκείνη θα τρέχει πάντα από πίσω του.
  5. Προσπαθεί πoλύ να δείχνει σέξι.Δε λέω η έλξη είναι σημαντική αλλά πολλές φορές γίνεται και “επικίνδυνη”.Πρέπει δηλαδή να υπάρχει έλξη μεταξύ των “εραστών” , αλλά η υπερβολική έλξη μπορεί να βγει και επικίνδυνη.Αν για παράδεγμα μια γυναίκα ελκύει υπερβολικά έναν άντρα, στο τέλος θα καταλήξουν να κάνουν μόνο σέξ αντί να υπάρχει συναισθηματική αγάπη.
  6. Συγχωρεί πάνω από μία φορά την απιστία ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό λάθος του.Είναι καλό να συγχωρούμε τα λάθη των άλλων και να δείχνουμε κατανόηση όταν το έχουν μετανοιώσει πραγματικά, αλλά μια φορά αρκεί.Μία ευκαιρία είναι αρκετή για να δώσουμε, ο καθένας μας πιστεύω ότι την αξίζει, αλλά παραπάνω γίνεται ξεφτίλα.Και το λέω αυτό γιατί αν κάτι γίνει μια φορά μπορεί να μην ξανασυμβεί.Αν γίνει όμως και δεύτερη φορά, τότε σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη και τέταρτη και πάει λέγοντας.
  7. Του δημιουργεί την ιδέα της ανασφαλής γυναίκας που τον έχει ανάγκη.Οι περισσότερες από τις γυναίκες πιστεύουν ότι το να το παίζουν ανασφαλής και “αδύναμες” είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βρεις έναν άντρα.Μερικές φορές πετυχαίνει, αλλά δεν κάτι το σωστό για να κάνεις.Επίσης, υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν “αγαπούν” τις γυναίκες που υποδύονται ότι είναι ανασφαλείς και έχουν συνέχεια κάποιον ανάγκη .Οπότε καλύτερα να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τις μάσκες..
  8. Μιλά αρνητικά για τις άλλες γυναίκες ή για τους πρώην της.Αν νομίζεις ότι μιλώντας αρνητικά και προσβάλλοντας τις άλλες γυναίκες, θα κάνεις μια καλή εντύπωση στο αγόρι σου, κάνεις λάθος.Με το να μειώνεις τον άλλον δε σημαίνει ότι εσύ η ίδια ανεβαίνεις επίπεδο, αντιθέτως “αντανακλάται” η αρνητικότητα σου.
  9. Πιστεύει ότι οτιδήποτε και αν του πει τον ενδιαφέρει.Υπάρχουν πράγματα που τα θεωρεί ή μάλλον του είναι βαρετά και πρέπει απλά να το παραδεχτείς.Όπως για διάφορα κουτσομπολιά ή για τη νέα λέξη της μόδας….γι΄αυτό το λόγο υπάρχουν και οι φίλες και καλύτερα να συζητάς τέτοια θέματα με αυτές.
  10. Πιστεύει ότι αν βρει κάποιον αγόρι ή σύζυγο όλα της τα προβλήματα θα λυθούν.Προφανώς και κάνει λάθος, γιατί κανείς δε μπορεί να φτιάξει τη ζωή μας παρά μόνο εμείς.Η ζωή δεν γυρίζει μόνο γύρω από τον έρωτα, αν βρούμε δηλαδή τον κατάλληλο άντρα για μας, δε  σημαίνει ότι όλα τα άλλα προβλήματα που είχαμε θα εξαφανιστούν μονο μιας.
  11. Αν χωρίσει πιστεύει ότι δε τον ξεπεράσει ποτέ.Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Όχι μόνο θα τον ξεπεράσει αλλά θα βρει και καλύτερο, συνήθως έτσι γίνεται.Γιατί για κάθε τι που τελιώνει κάτι νέο αρχίζει.

Πως καταλαβαίνεις ότι είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου?

Όταν γνωρίζεις  κάποιον που σου αρέσει για πρώτη φορά ή έστω τον ξέρεις ελάχιστα, σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αν εκείνος είνα ερωτευμένος μαζί σου ή απλά θέλει να περάσει την ώρα του.Σε κοιτάζει κάπως περίεργα, σου στέλνει “ματιές” όλο υπονοούμενα  και εσύ αναρωτιέσαι : «Είναι η ιδέα μου ή του αρέσω;»..Επειδή ,λοιπόν, οι άντρες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) “φοβούνται”  να δείξουν τα αισθήματά τους σε κάποια κοπέλα,δεν τους  είναι εύκολο να πουν ξεκάθαρα τη φράση «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» ! Γι΄αυτό όμως υπάρχουν και οι πράξεις που πολλές φορές  μαρτυρούν αυτά που κρύβει η σιωπή.Ο ενθουσιασμός είναι ο βασικός παράγοντας που βρίσκεται κυρίως στην αρχή μια σχέση και όλα τα παρακάτω συνδέονται μ΄αυτόν…:
  1. Τον ενθουσιασμό στον έρωτα μπορείς να τον αναγνωρίσεις μέσα από τα άπειρα τηλεφωνήματά και τα μηνύματα που σου στέλνει.Αυτό πάει να πει ότι σε σκέφτεται κάθε λεπτό που περνά και αναρωτιέται τι μπορεί να κάνεις..Τον ενδιαφέρεις και είναι κάτι που δε μπορεί να το κρύψει με τόσα μηνύματα..
  2. Όλα πάνω σου του κινούν το ενδιαφέρον και όλα τον τρελαίνουν.Οτιδήποτε και να του πεις το θεωρεί “σωστό” και ωραίο και παράλληλα τον εξιτάρει.Κάθε μέρα που περνά ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο να σε μάθει (τον χαρακτήρα σου, τα ενδιαφέροντά σου).Και πάνω απ΄όλα του αρέσεις γι΄αυτό που είσαι, γι΄αυτό που βλέπει και δε θα τολμούσε να σε αλλάξει ποτέ.
  3. Δε μπορεί να σου πει εύκολα όχι σε οποιαδήποτε χάρη κι΄αν του ζητήσεις, ακόμα κι΄αν του είναι δύσκολο να σου την κάνει.Γίνεται και χάλι να τον πατήσεις σε περιπτώση που “έχει φάει τρελό κόλλημα” μαζί σου.
  4. Μετά τη πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα αρχίζουν και τα δωράκια..σε στυλ σοκολατάκια και τριαντάφυλλα.Ότι πιο κλασσικό όμως και ρομαντικό..
  5. Εκτός από το να σου μιλάει στο τηλέφωνο κάθε μέρα και να μαθαίνει που είσαι και τι κάνεις, θέλει και  να σε βλέπει κάθε μέρα…έστω και για 5 λεπτά, αρκεί να σε δει.Όσο δύσκολη και να είναι η μέρα του, όσες δουλειές και υποχρεώσεις να έχει τα 5 λεπτά θα τα βρει και θα έρθει να σε βρει στα σίγουρα!
  6. Όταν εμφανίζεται στα ξαφνικά και από το πουθενά (έξω από το σχολείο/πανεπιστήμιο/δουλειά σου… ή από τη καφετέρια που συχνάζεις) πάει να πει ότι ενδιαφέται για εσένα πολύ .Αυτό σημαίνει ή ότι έχει ρωτήσει από άλλους για το που συχνάζεις ή έχει δώσει πολύ προσοχή από μόνος του για το τι κάνεις και πια ώρα.Όταν σε δει θα σου πει ένα απλό “Γεια” αλλά στην πραγματικότητα εννοεί “Σε γουστάρω.., αλλά δε θέλω να φανεί.”
  7. Σε κοιτάει έντονα στα μάτια και σε χαιδεύει… στα χέρια, στο πρόσωπο ή σε κάποιο άλλο σημείο που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις..Όταν είναι δίπλα σου δε μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου.Επίσης σου μιλάει πολύ τρυφερά και σου λέει πολλά γλυκόλογα..τόσο από κόντα όσο και από το τηλέφωνο.
  8. Σε αναφέρει στους φίλους του…αλλά όχι σαν μια απλή κοπέλα αλλά σαν κάτι το ξεχωριστό που δεν μπορεί να ξεχάσει.Με λίγα λόγια μιλάει για σένα τόσο πολύ που απλά οι φίλοι-γνωστοί του του λένε «ξεκόλλα πια».
  9. Και τέλος  μέσα στη συζήτηση που θα έχετε, εκτός από τα πολλά κομπλιμέντα που θα σου κάνει, θα σε ρωτήσει “Αν βγαίνεις με κάποιον ή είσαι σε κάποια σχέση;”..Αν είναι όμως από τα ντροπαλά παιδιά θα στείλει κάποιον άλλον να ρωτήσει και χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του βέβαια..Αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και σου ζητήσει τον αριθμό σου.Αυτά είναι τα πιο συχνά “δείγματα”  ότι ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να γίνει κάτι.
Πηγή

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Love songs!

Κι όμως η μουσική αποτελεί ένα μέσο που μας βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.. Ακούστε:
  • All I Want to Do is Make Love to You - Heart
  • All Out Of Love - Air Supply
  • And I Love Her - The Beatles
  • And You Don't Remember - Mariah Carey
  • Angels - Robbie Williams
  • As Long As You Love Me - Backstreet Boys
  • Baby I Love You - Jennifer Lopez
  • Because I Love You - Jewel
  • Because You Loved Me - Celine Dion
  • Blessed - Christina Aguilera
  • Breaks My Heart - Monica
  • Breathless - The Corrs
  • But I Do Love You - Michelle Branch
  • Can't Help Falling In Love - Elvis Presley
  • Change The World - Eric Clapton
  • Crazy For You - Madonna
  • Dangerously In Love - Destiny's Child
  • Escape - Enrique Iglesias
  • Everything I Do, I Do It For You - Bryan Adams
  • Feel Like Making Love - George Benson
  • Give Me Your Heart - Backstreet Boys
  • Have You Ever Been In Love? - Celine Dion
  • How Did I Fall In Love With You? - Backstreet Boys
  • I Could Fall In Love - Selena
  • I Just Fall In Love Again - Carpenters
  • I'll Never Stop Loving You - Britney Spears
  • I'll Still Love You More - Trisha Yearwood
  • I Love You - Celine Dion
  • I Need Your Love Tonight - Elvis Presley
  • I've Been Thinking About You - Mariah Carey
  • I Will Always Love You - Whitney Houston
  • I Will Still Love You - Britney Spears
  • Let's Talk About Love - Celine Dion
  • Love For All Seasons - Christina Aguilera
  • Love Is All We Need - Celine Dion
  • Love Me Tender - Elvis Presley
  • Love Takes Time - Mariah Carey
  • Love Will Find a Way - Christina Aguilera
  • Make You Happy - Celine Dion
  • Making Love For Fun - Enrique Iglesias
  • My Heart Will Go On - Celine Dion
  • My Love Is Your Love - Whitney Houston
  • Never Forget You - Mariah Carey
  • Nobody Loves Me Like You Do - Whitney Houston and Jermaine Jackson
  • Open Off My Love - Jennifer Lopez
  • Please Don't Stop Loving Me - Elvis Presley
  • Power Of Love - Celine Dion
  • Remember Me - Marc Anthony
  • Saving All My Love For You - Whitney Houston
  • Shower Me With Your Love - Surface
  • Somebody Loves You - Crystal Gayle
  • Sometimes - Britney Spears
  • Still In Love - Brian McKnight
  • Straight From The Heart - Bryan Adams
  • Teddy Bear - Elvis Presley
  • Thank You For Loving Me - Bon Jovi
  • That's The Way I Like It - Backstreet Boys
  • That's When I'll Stop Loving You - N Sync
  • The One - Backstreet Boys
  • The One - Jennifer Lopez
  • The Way You Love Me - Faith Hill
  • The Woman He Loves - Alabama
  • Underneath Your Clothes - Shakira
  • Until You Come Back - Whitney Houston
  • Valentine - Martina McBride
  • Waiting For Tonight - Jennifer Lopez
  • What A Girl Wants - Christina Aguilera
  • We Can't Love Like This - Alabama
  • Whenever, Wherever - Shakira
  • When I Dream At Night - Marc Anthony
  • When I Fall In Love - Celine Dion
  • When You Love Someone - Bryan Adams
  • Where Do Broken Hearts Go? - Whitney Houston
  • Where Does My Heart Beat Now - Celine Dion
  • Who Do You Love? - Whitney Houston
  • Without You - Mariah Carey
  • You Belong To Me - Jennifer Lopez
  • You Belong To My Heart - Elvis Presley
  • You Drive Me Crazy - Britney Spears
  • You Give Me Love - Faith Hill
  • You Need Me - Mariah Carey
  • You're A Heartbreaker - Elvis Presley
  • You're So Cold - Mariah Carey
  • You're Still My Man - Whitney Houston
  • You'll See - Madonna
  • Your Song - Elton John
  • You Remind Me - Mandy Moore
  • You Take My Breath Away - Rex Smith
  • You Were Wonderful Tonight - Eric Clapton
  • You Will Be Mine - Faith Hill

ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!

 http://www.youtube.com/watch?v=1dIhAZX8zmM


Σχέσεις από απόσταση: όσο και αν μας φαίνεται περίεργο ή αμήχανο, συμβαίνει πραγματικά πολύ συχνά γύρω μας. Πολλές σχέσεις δεν ξεκινούν έτσι, αλλά λόγω συνθηκών, δουλειάς, σπουδών, πολλοί καταλήγουν να βλέπονται μερικές μέρες το χρόνο. Πόσο ρεαλιστική είναι μια σχέση από απόσταση;
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο έρωτας από απόσταση έχει ημερομηνία λήξης η οποία έρχεται πολύ πιο γρήγορα από ότι σε μια συμβατική σχέση. Αναμφισβήτητα, τα ζευγάρια που ζουν χωριστά έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια. Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι άλλοι όχι.

Οι σχέσεις από απόσταση κινδυνεύουν από ανασφάλεια και ζήλεια

Ο μεγαλύτερος εχθρός των σχέσεων από απόσταση είναι η ανασφάλεια, η αμφιβολία και κατά συνέπεια, η ζήλια. Η ρήξη σε μια τέτοια σχέση μπορεί να ξεκινήσει πολύ εύκολα, από κάτι μικρό και ασήμαντο, το οποίο μεγαλοποιείται λόγω της απόστασης και της έλλειψης άμεσης επικοινωνίας.
Όταν ο σύντροφος βρίσκεται μακριά, όλα μπορεί να μοιάζουν σημαντικά και ασήμαντα την ίδια στιγμή. Πολύ συχνά, η απόσταση δημιουργεί συναισθηματικό και σεξουαλικό κενό, το οποίο μπορεί να καλυφθεί –έστω και προσωρινά – από κάποιον άλλο.
Η ύπαρξη τρίτου προσώπου και μιας κρυφής σχέσης είναι σαφώς ένα από τα βασικά προβλήματα των σχέσεων από απόσταση, χωρίς να είναι και τα μοναδικά. Συνήθως, το συναισθηματικό κενό που δημιουργείται οδηγεί στην αποξένωση, που είναι και η βασική αιτία χωρισμού.

Οι σχέσεις από απόσταση αντέχουν όταν είναι δοκιμασμένες

Οι σχέσεις και ο έρωτας δεν απαιτούν πάντα την καθημερινή επαφή. Πολλές σχέσεις μπορούν να διατηρηθούν έστω και από απόσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν ο έρωτας είναι φρέσκος και οι δυο σύντροφοι δεν έχουν προλάβει να δημιουργήσουν στενούς δεσμούς και να δεθούν, τότε προφανώς υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, μια δοκιμασμένη σχέση που βασίζεται σε πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον, μπορεί να επιβιώσει ή ακόμα και να ανανεωθεί.
Ίσως για μερικούς ανθρώπους η απόσταση να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να καταλάβουν ότι ο σύντροφός τους είναι πράγματι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους. Ίσως πάλι, η απόσταση και η έλλειψη να δυναμώσουν τους δεσμούς μεταξύ των συντρόφων, αφού θα έχουν δοκιμάσει τις αντοχές τους και θα έχουν ξεπεράσει από κοινού πολλά εμπόδια.
Οι άνθρωποι που ζουν έναν έρωτα από απόσταση έχουν συνήθως μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα… φταίει προφανώς το άδειο μαξιλάρι δίπλα στο δικό τους, ή το ότι ο χάρτης δείχνει τις αποστάσεις πιο μικρές από ότι πράγματι είναι.
Πόσοι άνθρωποι ζουν και αναπνέουν για τις στιγμές εκείνες που θα πακετάρουν τη βαλίτσα τους και θα φύγουν για να συναντήσουν τον σύντροφό τους… δεν είναι εύκολο να περιμένεις κάτι τόσο πολύ, να μετράς το χρόνο αντίστροφα – και να βλέπεις ότι εκείνος πεισματικά αντιστέκεται.

Το μυστικό των σχέσεων από απόσταση

Το μυστικό των σχέσεων από απόσταση είναι η ειλικρίνεια και η επικοινωνία. Οι άνθρωποι που είναι μακριά πρέπει να κρατούν το σύντροφό τους ενήμερο για μικρά και μεγάλα θέματα, να μοιράζονται γεγονότα, σημαντικά και ασήμαντα, της καθημερινότητάς τους, ώστε να μη χάνουν την επαφή και το δεσμό τους. Όταν ο ένας είναι μέρος της καθημερινότητας του άλλου σε μόνιμη βάση, έστω και από απόσταση, οι δεσμοί μπορούν όντως να διατηρηθούν.
Ναι, μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται, αλλά εν τέλει ποιος είπε ότι οι κανόνες δεν έχουν εξαιρέσεις; Ο έρωτας από απόσταση είναι μια πρόκληση όταν συμβαίνει, και μακάρι “να ‘ταν η απόσταση γυαλί, με μια να το σπάσω”, όπως τραγουδάει ο Γιάννης Σαββιδάκης στο εισαγωγικό βιντεοκλιπ.

Πηγή

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πως να κατακτήσετε μια γυναίκ


Για να κατακτήσεις μια γυναίκα(δεν εννοώ χαζογκόμενα) πρέπει οταν την προσεγγίσεις να πεις κάτι έξυπνο δεν έχει τόσο σημασία εαν είσαι άσχημος ή όμορφος οι περισσότερες θέλουν να έχει χιούμορ και μυαλό ο άνδρας τους.Όπως είπαν πολλοί πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην το βάζεις κάτω ακόμα και αν κάνει την δύσκολη εσύ να επιμένεις χωρίς να γίνεσαι ενοχλητικός φυσικά, icon_wink.gifδιαφορετικά θα φας πόρτα!!Όπως λέει ένα ρητό:"Οι άνδρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά"!!! icon_wink.gif

Πως να κατακτησετε εναν ανδρα


1) Ποτέ μα ποτέ μην ενοχλείτε όταν η τηλεόραση έχει ποδόσφαιρο και ειδικότερα την αγαπημένη του ομάδα. Αν μπορείτε να είστε και έξω από το σπίτι ακόμα καλύτερα.

2) Ποτέ μην ζητάτε να ξεκινήσει συζήτηση όταν πέφτετε το βράδυ στο κρεβάτι. Το κρεβάτι έχει φτιαχτεί για να κοιμάται ο κόσμος, άντε το πολύ πολύ για να κάνει sex (όχι υποχρεωτικά μαζί σας.

3) Ποτέ μην κάνετε το ολέθριο λάθος να του απαγορέψετε να βγει με τους φίλους του. Εσάς σας απαγόρεψε κανείς το κομμωτήριο ή την αισθητικό;

4) Το sex με άλλες γυναίκες εκτός εσάς είναι συλλογή εμπειριών που θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύετε.

5) Μετά το sex δεν είναι ώρα για συζητήσεις, οι άντρες είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που κουράζονται (στα Άρλεκιν λένε ψέματα επιτέλους). Τόση ώρα κόπιασε για να σας ευχαριστήσει, μην τον εξοντώνετε.

6) Αν στο sex θέλετε σβηστά φώτα, τότε μην παρεξηγηθείτε αν αναφέρει κάποια στιγμή κάποιο άλλο γυναικείο όνομα από το δικό σας. Αν δεν βλέπει ο άνθρωπος πρέπει να φαντάζεται.

7) Μην τον ρωτάτε ποτέ για την εμφάνιση σας και για τα κιλά σας αν δεν θέλετε να καταλήξετε με κλάματα, οδυρμούς και τσακωμούς.

Μην μπείτε ποτέ στην διαδικασία συγκρίσεων του στυλ "τι έχει δηλαδή παραπάνω από εμένα η Σκλερανίκοβα;". Πρώτα από όλα γιατί ήδη ξέρετε τι έχει και δεύτερον γιατί αυτός δεν είναι ο Καρεμπέ.

9) Μην του ζητάτε να πάτε για ψώνια μαζί αλλά ούτε και για βόλτα στις βιτρίνες. Αυτός σας ζήτησε ποτέ να πάτε μαζί σε στριπτιζάδικο; Μερικά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας.

10) Όταν συζητάτε μαζί του συγκεντρωθείτε και προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που λέει. Μην ψάχνετε κρυμμένα νοήματα πίσω από αυτά που λέει. Αν ήθελε να κρύψει κάτι γιατί να σας το πει;

11) Οι γονείς σας είναι γονείς σας. Δεν γίνεται να αγαπήσει σαν μάνα μια γυναίκα που δεν τον θήλασε.

12) Μην έχετε ενοχές όταν βγαίνετε με τις φίλες σας. Να το κάνετε συχνά γιατί βρίσκει χρόνο να ηρεμήσει και να ασχοληθεί με τα χόμπι του.

13) Το τηλέφωνο και ειδικότερα το κινητό είναι για σύντομη και ουσιώδη χρήση. Τηλεφωνήματα του στυλ "τι ώρα θα έρθεις", 'τι φαγητό θες το μεσημέρι", "πως βάζουν το βίντεο" του σπάνε τα νεύρα.

14) Όταν του στέλνετε ερωτικά/ αγαπησιάρικα μηνύματα στο κινητό μην περιμένετε αντίστοιχη απάντηση. Πάρτε το χαμπάρι στο κινητό έχουμε μόνο "πονηρά" μηνύματα.

14+1) Το πρότυπο γυναίκας για τον άντρα είναι αυτή που έχει την εμφάνιση της Σκλερανίκοβας, στο sex προσφέρει ότι και η πιο ακριβοπληρωμένη πορνοσταρ, μαγειρεύει σαν την Βέφα Αλεξιάδου και έχει τα λεφτά και την δουλειά της πριγκίπισσας του Μονακό. 


Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Aγαπώ!

"Αγαπώ χωρίς να κοιτώ ποιός μ' αγαπά.
.
Αγαπώ χωρίς να κοιτώ ποιός με μισεί.
.
Αγαπώ χωρίς να ερευνώ τη ζωή του άλλου.
.
Αγαπώ χωρίς να ελέγχω.
.
Αγαπώ χωρίς θυμό.
.
Αγαπώ χωρίς εγωϊσμό.
.
Αγαπώ χωρίς περιέργεια.
.
Αγαπώ χωρίς κέρδος.
.
Αγαπώ χωρίς ανταλλάγματα.
.
Αγαπώ για να αγαπώ αληθινά.
.
Αγαπώ για να αγαπώ το Θεό.
.
Αγαπώ για να ταπεινώνομαι.
.
Αγαπώ για να σιωπώ.
.
Αγαπώ για να προσεύχομαι καρδιακά.
.
Αγαπώ στοργικά.
.
Αγαπώ καρδιακά.
.
Αγαπώ υπομονετικά.
.
Αγαπώ χωρίς όρια.
.
Αγαπώ χωρίς τον εαυτό μου.

Αγαπώ κοιτώντας τον κάθε ένα με αγάπη Θεού ,
.
για να ζήσει και ο καθένας την αγάπη του Θεού

που τη ζώ κι΄ εγώ μέσα στην καρδιά μου ! "




πηγή

"Τι Ειναι Αγαπη για τα μικρά παιδιά??''

Μεσα απο τα ματια των παιδιων,η αγαπη ειναι αληθινη,δυνατη και θελουνε να εκφρασουν πως δεν χρειαζεται να κανεις κατι τοσο ''μεγαλο''για να δειξεις τα συναισθηματα σου αλλα απο απλα καθημερινα πραγματα,τα οποια μπορει να ειναι τοσο ''απλα''αλλα τοσο πολυτιμα και σημαντικα που μπορουνε ν αλλαξουν την ζωη ενος ανθρωπου και να την κανουν ακομη πιο ομορφη και ξεχωριστη!

Ετσι Λοιπον,λεει η
Ρεβέκκα, 8 ετών
"Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"

Βασίλης, 4 ετών
"Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον"

Κάρολος, 5 ετών
"Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του"

Χριστίνα, 6 ετών
"Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη"

Λευτέρης, 4 ετών
"Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε"

Δανιήλ, 7 ετών
"Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία"

Αιμιλία, 8 ετών
"Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα... θ' ακούσεις την αγάπη"

Πάνος, 7 ετών
"Αν θέλεις να μάθεις να αγαπάς καλύτερα, πρέπει να ξεκινήσεις από έναν... φίλο που δεν χωνεύεις"

Τζένη, 8 ετών
"Αγάπη είναι όταν λες σ' ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα"

Θωμάς, 7 ετών
"Σε μία σχολική εκδήλωση και πριν παίξω πιάνο, μ' έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος"

Μαρία, 8 ετών
"Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο"

Κλαίρη, 6 ετών
"Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό"

Kai sto facebook!

http://www.facebook.com/pages/AX-VAX-blogspot/138163632920904?sk=wall

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ζήλια!

«Η ζήλια είναι ένα τέρας που γεννιέται από τον εαυτό του και τρέφεται απ' τον εαυτό του», αναφέρει κάπου στον "Οθέλλο" ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ.



Υπάρχουν φορές μέσα στη σχέση που νοιώθετε ότι πνίγεστε ή ότι οι ενοχές σάς πλημμυρίζουν συνεχώς για οτιδήποτε σκεφτείτε;
Είναι στιγμές που όλα σας φταίνε και δεν παίρνετε ικανοποίηση από την επαφή σας με τον σύντροφό σας είτε την σεξουαλική είτε την απλή επικοινωνία;
Είναι σαφές πως αν νοιώθετε τέτοια συναισθήματα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση. Μια πιθανή αιτία είναι η ζήλια. Όταν οι σχέσεις γίνονται ιδιαίτερα εξαρτητικές τότε την θέση της αγάπης και της κατανόησης μπορεί πολύ εύκολα να πάρει το συναίσθημα της ζήλιας. Πέρα από τα κανονικά επίπεδα ζήλιας στα οποία μια γυναίκα ή ένας άντρας νοιώθει κολακευμένος από τον σύντροφό του, υπάρχει και η παθολογική ζήλια! Σίγουρα και άντρες και γυναίκες που εμφανίζουν παθολογική ζήλια αγαπούν το σύντροφό τους αλλά διαλέγουν λάθος τρόπους να το δείχνουν. Και οι δύο μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα ζήλιας το ίδιο συχνά.
Ο/η σύντροφός σας μπορεί να ζηλεύει και να το δείχνει άμεσα ή έμμεσα..
ΑΜΕΣΑ
Κάθε φορά που βγαίνετε έξω ή που σκέφτεστε να βγείτε έξω με τις/τους φίλες/ους ή την οικογένειά σας φωνάζει, σας λέει πως εκεί χάνετε το χρόνο σας ενώ θα μπορούσατε να κάνετε χιλιάδες πράγματα μαζί, ότι είναι καλύτερα να μείνετε σπίτι από το να βγαίνετε έξω τόσο πολύ. Πολλές είναι εκείνες οι φορές που σας κακοχαρακτηρίζει βρίζοντας και υποβιβάζοντάς σας όταν είστε μόνη ή χειρότερα μπροστά σε άλλους.
ΕΜΜΕΣΑ
Αν το δείχνει έμμεσα τότε κάνει φασαρίες μέσα στο σπίτι με την παραμικρή αφορμή χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, τύπου «γιατί το σπίτι δεν είναι αρκετά καθαρό;». Όταν επιχειρείτε να βγείτε έξω σας λέει πως έχετε κάτι να κάνετε μαζί και ας το ξέρετε πως μπορείτε να το αποφύγετε ή μπορεί να το κάνει μόνος/η του /της. Ακόμη αρχικά σας λέει ΝΑΙ να βγείτε και μέχρι εκείνη την ώρα σας λέει να κάνετε κάτι άλλο και έτσι εσείς δεν προλαβαίνετε το ραντεβού. Επίσης, μια άλλη κακή ένδειξη ζήλιας και κτητικότητας είναι να έρχεται πάντα μαζί σας όταν εσείς θέλετε να μείνετε λίγο μόνη με τη φίλη/ο σας, ή όταν έρχεται εκεί που είστε χωρίς προειδοποίηση!! Επιπλέον, σας παίρνει τηλέφωνο συνεχώς χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο να σας πει απλώς και μόνο για να δηλώσει την παρουσία του/της και να διαπιστώσει αν του λέτε αλήθεια για το που βρίσκεστε.

Πόσες φορές είναι εκείνες που παρακαλάτε για να βγείτε λίγο έξω ή που πιάνετε τον εαυτό σας να γεμίζετε ενοχές και μόνο που το σκεφτήκατε ή ακόμα ακόμα να λέτε ψέματα για να δείτε μια φίλη, που φυσικά θα έρχεται μόνο στο σπίτι;;
Συνειδητοποιήστε ότι αν έχετε παρατηρήσει τέτοια χαρακτηριστικά στοιχεία έχετε μια έντονα ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ σχέση που σας γεμίζει ανασφάλεια αντί επιθυμία για ζωή και δημιουργία! Σίγουρα αισθάνεστε έντονη θλίψη, με υστερικά κλάματα χωρίς φαινομενικό λόγο και έντονο θυμό που δεν εκτονώνεται πουθενά, λόγω καταπίεσης που ασκείτε στον εαυτό σας, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε αυτή η σχέση να χαρακτηριστεί υγιής είναι αν το ίδιο το ζευγάρι δηλαδή και οι δυο σύντροφοι δεν είναι τόσο κοινωνικά άτομα και έτσι προτιμούν να τα κάνουν όλα μαζί ή να κοινωνικοποιούνται όποτε αυτοί το επιλέξουν μαζί. ΠΡΟΣΟΧΗ ωστόσο τα άτομα αυτά αισθάνονται υγιή σ’ αυτήν τη κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνονται θυμό ή θλίψη. Νοιώθουν καλά για την επιλογή τους να μην κάνουν ξέχωρα πράγματα ο ένας από τον άλλο και ΔΕΝ παρατηρούνται εδώ σημάδια ζήλιας κτητικότητας ή κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ποια τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου που ζηλεύει;
Εννοείται πως βασικό σημάδι ζήλιας είναι ο έλεγχος. Ο σύντροφος θέλει να γνωρίζει που βρίσκεστε και τι κάνετε ανά πάσα στιγμή και με ποιο σκοπό έχετε πάει εκεί ώστε να μπορέσει να βρει επιχειρήματα να για να σας οδηγήσει να μην ξαναπάτε ή να αισθανθείτε άσχημα που πηγαίνετε ή μόνο και μόνο που θέλετε να πάτε.. ο σύντροφος υιοθετεί αυτήν την ασυνείδητη συμπεριφορά επειδή ζηλεύει. Νοιώθει ανασφάλεια και αδυναμία. Δεν θέλει να σας χάσει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας έχει δίπλα του. Τις περισσότερες φορές είναι από τους ανθρώπους που υπερτονίζουν τα δικά τους πνευματικά ή σωματικά χαρίσματα (είτε υπάρχουν είτε όχι) κάνοντας εσάς ή όσους εσείς συναναστρέφεστε να φαίνονται λίγοι και ανίκανοι. Άρα, συμπεραίνουμε ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν χειριστικό χαρακτήρα, έναν άνθρωπο με πολλές αδυναμίες και ανασφάλειες. Στην ουσία μιλάμε για ένα άνθρωπο που υποφέρει και κάθε φορά σκαρφίζεται τρόπους να έχει το πάνω χέρι με το φόβο μήπως σας χάσει. Σας συμπεριφέρεται λοιπόν σαν να είστε κτήμα του και να σας ορίζει ώστε σταδιακά να το πιστέψετε και εσείς.

Μπορώ να λυτρωθώ από την ελεγκτική του/της συμπεριφορά;;;;
Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε αυτή την συμπεριφορά. Που σημαίνει ότι έχετε αρχικά εντοπίσει το πρόβλημα και η συνειδητοποίηση ενός προβλήματος αποτελεί το ήμισυ του παντός.
Το δεύτερο βήμα είναι να αναρωτηθείτε γιατί εσείς μπαίνετε ορισμένες φορές ακόμα και ασυνείδητα στη θέση του ατόμου που επιτρέπει σε κάποιον άλλο να του ασκεί έλεγχο και να του ρυθμίζει τη ζωή και την προσωπικότητα. Παρατηρήστε τον εαυτό σας κυρίως στο πώς αντιδράτε στις έμμεσες ή άμεσες διαταγές. Ποιος φόβος ξυπνά μέσα σας που σας καθιστά τόσο αδύναμους; Ποιο κίνητρο εκκινεί την διαδικασία υποταγής;
Το κλειδί λοιπόν είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να εντοπίζετε αυτά τα σημάδια γρήγορα και να ξεκαθαρίζετε την θέση σας επανειλημμένα και πεισματικά.
  • Μην ενδίδετε σε τέτοιες συμπεριφορές.
  • Μην τις προκαλείτε.
  • Κάντε τον άλλο να σας έχει εμπιστοσύνη διαβεβαιώνοντάς τον ότι τον αγαπάτε με πράξεις τις οποίες θα έχετε ως αντεπιχειρήματα στην δική του καταιγιστική ανασφάλεια.
  • Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, τις δυνάμεις σας, και την αγάπη σας για να παίρνετε δύναμη για αυτό τον δύσκολο αγώνα με τις ανασφάλειες που από κάτω τους κρύβονται μεγάλα τραύματα και πληγωμένες ψυχές.
  • Μην αφήσετε την ζήλια να δηλητηριάσει την σχέση σας..


     
    πηγή  

Πώς να δαμάσουμε τη ζήλια προτού μας αναστατώσει τη ζωή!

 

top ελληνικά ερωτικά τραγούδια

Top Ελληνικά ερωτικά τραγούδια 

περισσότερα εδώ!

Θέση
Τίτλος τραγουδιού Καλλιτέχνης
1
Δώδεκα Άννα Βίσση
2
Να μ'αγαπάς Παύλος Σιδηρόπουλος
3
Όλα σε θυμίζουν Χάρις Αλεξίου
4
Θα κλείσω τα μάτια Βίκυ Μοσχολιού
5
Να με προσέχεις Νίκος Πορτοκάλογλου
6
Το καλοκαιράκι Φατμέ
7
Το πάρτυ Μιχάλης Χατζηγιάννης
8
Αν είσαι αγάπη Γιάννης Πλουτάρχος
9
Πως να γίνουμε ξένοι Γιάννης Πάριος
10
Τόσα Γράμματα Γιάννης Πάριος
11
Το αγαλμα Γιάννης Πουλόπουλος
12
Αν μου τηλεφωνούσες Μιχάλης Χατζηγιάννης
13
Ο άγγελός μου Άλκιστις Πρωτοψάλτη
14
Αγάπα με Γιάννης Πουλόπουλος
15
Το κύμα Χάρις Αλεξίου
16
Όλα τα αγαπώ Νότης Σφακιανακης
17
Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ Βίκη Μοσχολιού
18
Έπαψες αγάπη να θυμίζεις Πυξ Λαξ
19
Αν είναι η αγάπη αμαρτία Τζένη Βάνου
20
Αχ κορίτσι μου Γιάννης Πλούταρχος
21
Καρδιά μου μην ανησυχεις Αντώνης Ρέμος
22
Ερωτά μου δυνατέ Σταμάτης Γονίδης
23
Φως μου Νότης Σφακιανακης
24
Θέλω να σε ξαναδώ Νότης Σφακιανακης
25
Δεν είσαι έρωτας εσύ 2002GR
26
Και δεν μπορώ Νότης Σφακιανάκης
27
Εγώ για σένα Ραλλία
28
Θυσία Άντζελα Δημητρίου
29
Θάλασσα μου σκοτεινή Νίκος Πορτοκάλογλου
30
Παλιόκαιρος Πασχάλης Τερζής
31
Εδώ να μείνεις Ελευθερία Αρβανιτάκη
32
Το φιλαράκι Σοφία Βόσσου
33
Που είναι η αγάπη Μιχάλης Χατζηγιάννης
34
Μη με ονειρευτείς Μιχάλης Χατζηγιάννης
35
Μόνο ποτέ δεν θα σ' αφήσω Ευριδίκη-Ζιώγαλας
36
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Γιάννης Πάριος
37
Τι ήμουνα για σένανε Αντώνης Ρέμος
38
Ο τελευταίος χορός Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας
39
Θυμάμαι όσα είχες πει Δέσποινα Ολυμπίου
40
Πανσέληνος Χάρις Αλεξίου
41
Πόσο σε θέλω Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
42
Σ' έχω ερωτευτεί Σάκης Ρουβάς
43
Μη γυρίσεις Αφοί Κατσιμίχα
44
Φωτοβολίδα Ορφέας Περίδης
45
Αν μου τηλεφωνούσες Μιχάλης Χατζηγιάννης
46
Το κοριτσάκι σου Δέσπονα Βανδή
47
Το τσιγάρο Γιάννης Κότσιρας
48
Απόψε Γιάννης Πάριος
49
Πόσες φορές Στέλιος Ρόκκος
50
Η πρώτη μας φορά Γιάννης Κότσιρας                         

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

20 αγαπημένα ξένα τραγούδια

20 Αγαπημένα Ερωτικά Τραγούδια για τους πολύ ερωτευμένους...


 
1.Bella Donna
2.Hello
3.Here without you
4.I 'll be watching you
5.Lady in red
6.Marrakesh Night Market
7.Nights in White Satin
8.One
9.Opastor
10.Puerto Rico
11.You do something to me
12.Unchained Melody
13.Wicked game
14.Hold Me Now
15.Aisha (french)
16.Supergirl
17.I just call to say I love you
18.Mad About You
19.To The Moon And Back

10 πιο ρομαντικές ταινίες ever....

1)Όσα παίρνει ο άνεμος
2)Τιτανικός
3)Grease
4)Η Ωραία Κοιμωμένη
5)Love Story
6)Ωραία μου Κυρία
7)West Side Story
8)Αόρατος Εραστής
9)Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν
10) Pretty Woman