Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πως να κατακτησετε εναν ανδρα


1) Ποτέ μα ποτέ μην ενοχλείτε όταν η τηλεόραση έχει ποδόσφαιρο και ειδικότερα την αγαπημένη του ομάδα. Αν μπορείτε να είστε και έξω από το σπίτι ακόμα καλύτερα.

2) Ποτέ μην ζητάτε να ξεκινήσει συζήτηση όταν πέφτετε το βράδυ στο κρεβάτι. Το κρεβάτι έχει φτιαχτεί για να κοιμάται ο κόσμος, άντε το πολύ πολύ για να κάνει sex (όχι υποχρεωτικά μαζί σας.

3) Ποτέ μην κάνετε το ολέθριο λάθος να του απαγορέψετε να βγει με τους φίλους του. Εσάς σας απαγόρεψε κανείς το κομμωτήριο ή την αισθητικό;

4) Το sex με άλλες γυναίκες εκτός εσάς είναι συλλογή εμπειριών που θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύετε.

5) Μετά το sex δεν είναι ώρα για συζητήσεις, οι άντρες είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που κουράζονται (στα Άρλεκιν λένε ψέματα επιτέλους). Τόση ώρα κόπιασε για να σας ευχαριστήσει, μην τον εξοντώνετε.

6) Αν στο sex θέλετε σβηστά φώτα, τότε μην παρεξηγηθείτε αν αναφέρει κάποια στιγμή κάποιο άλλο γυναικείο όνομα από το δικό σας. Αν δεν βλέπει ο άνθρωπος πρέπει να φαντάζεται.

7) Μην τον ρωτάτε ποτέ για την εμφάνιση σας και για τα κιλά σας αν δεν θέλετε να καταλήξετε με κλάματα, οδυρμούς και τσακωμούς.

Μην μπείτε ποτέ στην διαδικασία συγκρίσεων του στυλ "τι έχει δηλαδή παραπάνω από εμένα η Σκλερανίκοβα;". Πρώτα από όλα γιατί ήδη ξέρετε τι έχει και δεύτερον γιατί αυτός δεν είναι ο Καρεμπέ.

9) Μην του ζητάτε να πάτε για ψώνια μαζί αλλά ούτε και για βόλτα στις βιτρίνες. Αυτός σας ζήτησε ποτέ να πάτε μαζί σε στριπτιζάδικο; Μερικά πράγματα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας.

10) Όταν συζητάτε μαζί του συγκεντρωθείτε και προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που λέει. Μην ψάχνετε κρυμμένα νοήματα πίσω από αυτά που λέει. Αν ήθελε να κρύψει κάτι γιατί να σας το πει;

11) Οι γονείς σας είναι γονείς σας. Δεν γίνεται να αγαπήσει σαν μάνα μια γυναίκα που δεν τον θήλασε.

12) Μην έχετε ενοχές όταν βγαίνετε με τις φίλες σας. Να το κάνετε συχνά γιατί βρίσκει χρόνο να ηρεμήσει και να ασχοληθεί με τα χόμπι του.

13) Το τηλέφωνο και ειδικότερα το κινητό είναι για σύντομη και ουσιώδη χρήση. Τηλεφωνήματα του στυλ "τι ώρα θα έρθεις", 'τι φαγητό θες το μεσημέρι", "πως βάζουν το βίντεο" του σπάνε τα νεύρα.

14) Όταν του στέλνετε ερωτικά/ αγαπησιάρικα μηνύματα στο κινητό μην περιμένετε αντίστοιχη απάντηση. Πάρτε το χαμπάρι στο κινητό έχουμε μόνο "πονηρά" μηνύματα.

14+1) Το πρότυπο γυναίκας για τον άντρα είναι αυτή που έχει την εμφάνιση της Σκλερανίκοβας, στο sex προσφέρει ότι και η πιο ακριβοπληρωμένη πορνοσταρ, μαγειρεύει σαν την Βέφα Αλεξιάδου και έχει τα λεφτά και την δουλειά της πριγκίπισσας του Μονακό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου