Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Tα λάθη που κάνουν οι γυναίκες σε μια σχέση!

Σε μια σχέση είναι γνωστό ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικά αγαθά  που αν διαλυθούν η σχέση διαλύεται επίσης.Παρολαυτά  υπάρχουν και άλλοι λόγοι φυσικά που οι σχέσεις χαλάνε και είναι από φταίξιμο των γυναικών.Εδώ είναι τα 11 “θαναταηφόρα” λάθη που κάνουν οι γυναίκες:
  1. Παραμελεί τις φίλες τις ακόμη και για τον πιο τυχαίο γκόμενο που θα της την πέσει.Πιστεύει ότι εφόσον έχει γκόμενο δε χρειάζεται τις φιλίες τις ούτε και την οικογένεια της, κανέναν, έχει αυτόν και μπορούν να κάνουν τα πάντα μαζί.Και αν τυχόν αυτός της πει ότι σήμερα δε θα βγούνε, γιατί θα ΄ναι με κάποιον φίλο του, αυτή παρεξηγιέται και λέει ότι γι΄αυτόν έχει παρατήσει και την ίδια τη κολλητή της.Ε, δε της είπε και κάνεις να το κάνει, δική της απόφαση ήταν και μάλιστα λανθασμένη.Δε πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε ότι κάποιος γκόμενος (ο οποιοσδήποτε) θα μπορέσει ν΄αντικαταστήσει και τις φίλες μας.Υπάρχουν πράγματα που κάνεις καλύτερα με τις φίλες σου όπως ψώνια,θέματα που σε απασχολούν γι΄αυτόν και τα σχετικά.Και στην τελική αν ποτέ χωρίσετε τι θα κάνεις;Αυτός θα έχει τους φίλους του και θα ΄ναι μια χαρά και εσύ θα ΄χεις μείνει στην ουσία μόνη σου.Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να συνδιάζεις τις φίλες σου και το αγόρι σου και να μην παραμελείς κανέναν.
  2. Γρινιάζει και τσαντίζεται συνεχώς χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.Απλά της αρέσει να παραπονιέται και να της λέει πόσο δίκιο έχει που το κάνει.Αν για παράδειγμα της πει το αγόρι της την ατάκα είσαι «Είσαι πολύ όμορφη σήμερα» εκείνη θα πει «Γιατί χθες δεν ήμουν;» Ε, ναι ξέρω είναι να απορεί κανείς…
  3. Ζηλεύει υπερβολικά πολύ και υπεραναλύει τα πράγματα.Αν είναι μαζί με το αγόρι της και κάποια κοπέλα τον πλησιάσει λέγοντας ένα απλό γεια τι κάνεις; εκείνη θ΄αρχίσει την ανάκριση..ποια ήταν,από που τι ξέρεις, μου φάνηκε “ύποπτος” ο τρόπος που της είπες γεια, μήπως μου κρύβεις κάτι;Θα ΄ταν πολύ καλύτερα αν αυτές οι ζήλειες “έφευγαν” από τη σχέση, γιατί προκαλούν νεύρα και τσακωμούς που οδεύουν σε χωρισμό.Επίσης αν την πάρει δυο φορές σε μια μέρα θα κάθεται και θ΄αναλύει με τις ώρες γιατί να έκανε κάτι τέτοιο και να μην την πήρε τρεις φορές, όπως την προηγούμενη μέρα.
  4. Γίνεται χαλί να την πατήσει και του εκπληρώνει κάθε του χάρη.Ανησυχεί πολύ μήπως δεν του είναι αρκετή με αποτέλεσμα να κάνει το οτιδήποτε γι΄αυτόν και να τον βάζει πιο πάνω απ΄όλους, ακόμη και από τον ίδιο της τον εαυτό.Πρώτα πάνε δηλαδή οι δικές του ανάγκες και μετά οι δικές της.Αν θέλει αυτός να βγούνε Παρασκευή αντί για Σάββατο εκείνη θα δεχτεί χωρίς καμιά αντίρρηση, παρόλο που θα έχει κανονισμένο κάτι άλλο για εκείνη τη μέρα.Με αυτήν όμως την συμπεριφορά ξεχνά ότι γίνεται δεδομένη και ο άλλος θα ξέρει ότι εκείνη θα τρέχει πάντα από πίσω του.
  5. Προσπαθεί πoλύ να δείχνει σέξι.Δε λέω η έλξη είναι σημαντική αλλά πολλές φορές γίνεται και “επικίνδυνη”.Πρέπει δηλαδή να υπάρχει έλξη μεταξύ των “εραστών” , αλλά η υπερβολική έλξη μπορεί να βγει και επικίνδυνη.Αν για παράδεγμα μια γυναίκα ελκύει υπερβολικά έναν άντρα, στο τέλος θα καταλήξουν να κάνουν μόνο σέξ αντί να υπάρχει συναισθηματική αγάπη.
  6. Συγχωρεί πάνω από μία φορά την απιστία ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό λάθος του.Είναι καλό να συγχωρούμε τα λάθη των άλλων και να δείχνουμε κατανόηση όταν το έχουν μετανοιώσει πραγματικά, αλλά μια φορά αρκεί.Μία ευκαιρία είναι αρκετή για να δώσουμε, ο καθένας μας πιστεύω ότι την αξίζει, αλλά παραπάνω γίνεται ξεφτίλα.Και το λέω αυτό γιατί αν κάτι γίνει μια φορά μπορεί να μην ξανασυμβεί.Αν γίνει όμως και δεύτερη φορά, τότε σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη και τέταρτη και πάει λέγοντας.
  7. Του δημιουργεί την ιδέα της ανασφαλής γυναίκας που τον έχει ανάγκη.Οι περισσότερες από τις γυναίκες πιστεύουν ότι το να το παίζουν ανασφαλής και “αδύναμες” είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βρεις έναν άντρα.Μερικές φορές πετυχαίνει, αλλά δεν κάτι το σωστό για να κάνεις.Επίσης, υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν “αγαπούν” τις γυναίκες που υποδύονται ότι είναι ανασφαλείς και έχουν συνέχεια κάποιον ανάγκη .Οπότε καλύτερα να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τις μάσκες..
  8. Μιλά αρνητικά για τις άλλες γυναίκες ή για τους πρώην της.Αν νομίζεις ότι μιλώντας αρνητικά και προσβάλλοντας τις άλλες γυναίκες, θα κάνεις μια καλή εντύπωση στο αγόρι σου, κάνεις λάθος.Με το να μειώνεις τον άλλον δε σημαίνει ότι εσύ η ίδια ανεβαίνεις επίπεδο, αντιθέτως “αντανακλάται” η αρνητικότητα σου.
  9. Πιστεύει ότι οτιδήποτε και αν του πει τον ενδιαφέρει.Υπάρχουν πράγματα που τα θεωρεί ή μάλλον του είναι βαρετά και πρέπει απλά να το παραδεχτείς.Όπως για διάφορα κουτσομπολιά ή για τη νέα λέξη της μόδας….γι΄αυτό το λόγο υπάρχουν και οι φίλες και καλύτερα να συζητάς τέτοια θέματα με αυτές.
  10. Πιστεύει ότι αν βρει κάποιον αγόρι ή σύζυγο όλα της τα προβλήματα θα λυθούν.Προφανώς και κάνει λάθος, γιατί κανείς δε μπορεί να φτιάξει τη ζωή μας παρά μόνο εμείς.Η ζωή δεν γυρίζει μόνο γύρω από τον έρωτα, αν βρούμε δηλαδή τον κατάλληλο άντρα για μας, δε  σημαίνει ότι όλα τα άλλα προβλήματα που είχαμε θα εξαφανιστούν μονο μιας.
  11. Αν χωρίσει πιστεύει ότι δε τον ξεπεράσει ποτέ.Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Όχι μόνο θα τον ξεπεράσει αλλά θα βρει και καλύτερο, συνήθως έτσι γίνεται.Γιατί για κάθε τι που τελιώνει κάτι νέο αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου